Menu Sluiten

Schildercursus, Perron 3 in Rosmalen

Locatie: Perron 3,

Aan de schildergroep nemen zowel gevorderden als beginners deel. De meeste cursisten in de groep schilderen al meerdere jaren. Als docent geef ik deskundige persoonlijke begeleiding op ieders niveau.

Tijdens deze cursus ga je in een vertrouwde sfeer ontdekken wat jouw manier van schilderen is en waardoor jij geïnspireerd wordt. Met hulp van een afbeelding of thema e.d. kom je tot een onderwerp voor je schilderij. De docent gaat samen met je kijken welke techniek jou past en/of waar je van kunt leren. Jij als cursist staat hierbij centraal met jouw voorkeuren en wensen.

Heb je al wat meer geschilderd dan kan het de uitdaging zijn om verdieping in schilderij qua thema te brengen, of dat je je techniek wil verbeteren. Of je vindt het gezellig om in een groep te werken omdat je anders niet tot schilderen komt.

Diverse materialen kunnen gebruikt worden: houtskool, aquarel,  acrylverf en olieverf of mixed media.

De ervaring leert door als groep met af en toe een zelfde thema te werken, je elkaar inspireert en van elkaar leert. Echter ieder heeft de vrijheid om hier wel of niet voor te kiezen en haar/zijn eigen onderwerpen te kiezen.

Heb je een druk leven en meerdere ballen in de lucht te houden, ben je op zoek naar ontspanning, ben jij op zoek naar het creatieve in je, wil je in een plezierige sfeer creëren samen met anderen? Ja? Dan is het iets voor jou!